Daaamn fett tröööött!!

Shuuuuuu va händer ? ja sitter iaf och lyssnar på music..
Shiit va ja e tröött!! inte nice.. Vaknade typ kl 4 av att min mun va fett torr sen gick ja upp och drack vatten.. sen när ja kom tillbaka till sängen va blev dt fett varmt.. sen öppnade ja balkongen.. då blev dt för kallt.. så aah har inte kunnat sova -.-'.. Menmen klarar mej ändå.. iaf idaag är dt valborg :D Vetinte va ja ska göra direkt.. tror ja ska vara i ringen :P (som vanligt).. Ajaa nu ska ja fixa mej och gräjjer ;) skriver moooore senare ;)
Seeyuuuh// M'

Äntligen fredag!!

Wiieeee, äntligen fredag :D Shit måste säga att det går riktigt fort nu. Inte långt kvar till sommaren och bäst av allt sommalov! Ungefär 30 vanliga skoldagar kvar. Dom 30 skoldagarna ska jag verkligen försöka att vara i skolan och plugga.  Nu ska jag snart ställa mig och laga mat, roligt att de finns folk som gillar min mat (A) Tänkte bara att jag ska berätta lite snabbt om min dag och denna vecka.  Denna vecka har vi haft en lagvecka och då vi besökt massa museium som tekniska sen glömde jag nästan att vi oxå stadsvandrade i tisdags. Första tanken var nej jag har ingen matsäck med ahaha så det fick bli mat från skolan (BLÄ) Tänkte bara negativa saker. Fast ja sånn är ju jag. Det var fint väder, varmt och härligt att gå runt på söder med tjejerna och skratta. Så ska försöka lära mig att inte vara så negativ till allt... Sen kommer vi till idag ahaha Gah sorry men det har bara varit en vanlig dag så pallar inte skriva om det ahaha ;)


                             
                                              Peace & love // Helene


Inte för att jag ska bry mig då, men blir så jävla irriterad!!

Fattar liksom inte varför jag fortfarande bry mig? Blir faktiskt lite arg för att de du säger till mig inte stämmer. Fine alla ljuger sometimes. Men liksom hallå?? Ljuga på de sättet du gjort är fane mig fel. Så tycker jag iaf och enligt mig är de en lögn. Kan ju oxå säga att den såra mig oxå.. Det som hände förändrade och förstörde allt, jag vet inte om de finns något att bygg upp igen. Om de nu finns något så vet jag att det inte kommer att bli som förut, men bättre än inget eller? Eller ska jag sluta bry mig helt och fortsätta försöka glömma?! // Helene


Weeee areee Baaack :D

Shaaaaaaa wohoooo vi e tillbaaakaaa !! Nu äre så att jag och Helene ska försöka börja blogga igen .. hoppas att vi kommer ihåg att göra dt oxå :) Ehm vet inte vad ja ska skriva just nu .. ehm som vanligt lyssnar ja på muziiiic och helene byter om till träningskläder , hon ska och Gyma med cassie. när hon ska t gymmet så ska jag till Konstgräset och chilla dära ;) Men ajaa ska PUUUUUUUUMPA MUZIIIIIC NUU !!
Seeeyuuh // Mouuli

RSS 2.0